Lef.hebbers opgelet. We gaan het helemaal omgooien. 

Hoe krijgen we die mensen in beweging dan?

Programma  21 Februari 2020

12:00 Walk-in met Lunch
13:00
 Opening, Goals, Trends
14:30
Elevator Pitch. Snack time!
15:00
Start Hacktime! "Crazy Eights"
16:30
Wrap up
17:00
Drinks

Het thema van deze ontwerp sessie is
"Hoe maken we een betere Value Based Healthcare"

Doe je mee?

Koop dan hier je gratis toegangskaartje. 

HR Business Partner?

Wat is de meeste effectieve manier om mensen in beweging te krijgen?

Zorgen dat mensen binnen complexe zorglandschap in staat zijn de zorggebruiker te helpen. Dat wil je. Dat hoop je. En, meestal komt dat goed, maar soms is frustrerend genoeg niet... Herken je je daarin? 

Hier is een uitdaging. Wat, als jij, als HR Business Partner dat hele Value based healthcare helemaal opnieuw zou mogen ontwerpen? Hoe zag het er dan uit?

Doe je mee? Kom dan naar het volgende lef.geenlof durf/doe-event.

Tijdens deze Unconference ga je - in een multidisciplinair team - een interne startup ontwerpen. Dat doen we met behulp van het Lean Startup Canvas. Je leert mensen, jezelf en technieken kennen. Maar vooral ook oplossingsrichtingen verkennen die er toe doen.

Of heb je nog gezondere ideeën?

Locatie NDSM Loods Amsterdam

NDSM Loods, NDSM-plein 85 1033 WC Amsterdam. 
Een mooie plek voor kleinschalige breinbliksem un-conferences over dingen die nog nooit gedaan zijn.  Echt waar een prachtige plek. 

Kom maar binnen met je buiten...

IETS betekenen voor de maatschappij. We willen het allemaal. Dat vraagt om verbinding, om mensen die durven bewegen om te kúnnen verbinden.

Bedrijven zijn niet langer de grote betonnen dozen die ze eens waren. Maar levende plekken waar mensen samenkomen om samen verandering te maken. We zoeken niet naar mensen die passen bij een baan. Wij bieden een omgeving die mensen in staat stelt om de maatschappij naar binnen te halen, te onderzoeken én mooier te maken.

Een belangrijke job want er is niets dat meer impact heeft op je dagelijkse leven dan je gezondheid. En áls er iets misgaat, dan krijg je te maken met de zorg: het organisme dat moet zorgen dat iedereen gehoord, gezien en geholpen wordt. Als ergens de wereld verbeterd kan worden, dan is het wel daar. Wij zijn precies daar waar verandering kan plaatsvinden.

Op een moment in onze geschiedenis dat grote en complexe problemen niet langer kunnen worden opgelost in kleine kamers, halen we de buitenwereld binnen. Dat vraagt openheid, flexibiliteit en de bereidheid om er soms naast te zitten.

Complexe problemen vragen niet alleen om kennis, maar om attitude. Niet alleen die van jou, maar ook van ons. Jij brengt iets mee wat wij nog niet hebben, een nieuwe kijk op oude uitdagingen, inzichten uit een hoek die we nog niet hebben ontdekt, warmte in processen, de mens achter de oplossing.

Help jij ons om het schip wendbaar te houden? Breng jij jezelf mee als belangrijkste factor voor verandering? Ben je bereid om te zweten voor een betere wereld? Dan zoeken we jou. 

Ik wil eerst meer weten... 

Want wat zegt mijn baas hiervan ?

Oh, wacht... nee ik ga daar zelf over!   

Wat jij bent?

Je geniet van de geplande chaos die bij transformatie hoort en weet met jouw communicatiestijl het beste uit anderen te halen. Maar je neemt zelf ook oplossingen mee en neemt het initiatief als sterke gesprekspartner voor je interne klanten. 

Natuurlijk heb je passie voor het HR-vak en breng je kennis en kunde mee. Maar je bent je ervan bewust dat juist jouw persoonlijkheid het verschil maakt. Je creëert ruimte voor de mensen om je heen om te kunnen experimenteren en leren. Dat vraagt vertrouwen en dat gevoel draag jij uit. 

Je zet dingen in beweging, zorgt dat beweging prettig kan ontstaan en blijft erbij om die beweging tot een vruchtbare plek te brengen. Omdat je impact wilt maken. Op je collega’s en op de maatschappij waarin je leeft. 

Als prominent lid van het HR chapter, met daarin ook ons Transformatie Team, geef je verder vorm aan de transformatie van onze organisatie naar agile. Je bekwaamt je (verder) in de methodiek en kan jezelf zowel in de breedte als internationaal doorontwikkelen.

Dat ben jij. Dat wil jij. Dat kan jij. Kom naar het lef.geenlof doe-event en dat doe jij.

Lef.geenlof.nl organiseert doe-events.

HomePrivacy Statement.